Välkommen till
Antennservice i Luleå

Vi är numera en del av Nordantenn - ett Norrlandsföretag med verksamhet inom TV och Bredband. Vi utför installationer och service av antenner, paraboler och kabel-TV samt fibernät och datanät.

  • Datanät & Fibernät

    Vi projekterar, bygger och ger service för data- och fibernät. Allt från det lilla trådlösa hemmanätverket till de stora fibernäten i och mellan fastigheter. Vi hjälper så väl enskilda privatpersoner som fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.
  • Antenn & Parabol

    Behöver du hjälp med antenn eller parabol. Vi har stor kompetens på installation och justering av paraboler och antenner. Behöver du hjälp med husbilen, husvagnen eller fritidshuset så har vi erfarenheten att hitta bästa lösningen för dig.
  • Service & Support

    Är ni ett företag, kommun, samfällighet eller bostadsrättsförening och har ett kabel-TV eller datanät. Då kan ni teckna ett serviceavtal där vi tar hand om drift och service. Vi har servicetekniker tillgängliga i beredskap utifrån era behov och avtal.

Vi är CANT auktoriserade

Är du privatperson, företag eller fastighetsägare, Kabel-TV förening eller Bostadsrättsförening så hjälper vi dig med service och support för att hitta bästa lösningen för dig. Som CANT-auktoriserat företag utför vi service och support på uppdrag av större telekombolag, fastighetsbolag och kommuner.

CANT - Partner till Nordantenn

Nu är vi Nordantenn med verksamhet i hela Norrland

Sedan starten 1992 har vi utfört uppdrag inom TV och Bredband i Norrbotten. Vi kommer såklart att fortsätta i samma anda och utgår som vanligt från Luleå.

Under våren 2023 genomför vi en fusion och Antennservice går in i Nordantenn. Nu blir vi ett företag med ännu bredare kompetens under ett gemensamt varumärke. Våra tekniker utgår från Luleå och Umeå med uppdrag från Örnsköldsvik i söder till Kiruna i norr och stora delar av det norrländska inlandet.

Är du privatperson, företag eller fastighetsägare, Kabel-TV förening eller Bostadsrättsförening så hjälper vi dig med service och support för att hitta bästa lösningen för dig.

Ring oss idag på 0920-225019 eller kontakta oss per e-post via vårt formulär.

Behöver du hjälp med antenn eller parabol. Vi har stor kompetens på installation och justering av paraboler och antenner. Behöver du hjälp med husbilen, husvagnen eller fritidshuset så har vi erfarenheten att hitta bästa lösningen för dig.

Behöver du hjälp att installera AV-utrustning i konferens- eller klassrum. Har du behov att se över ditt data- eller fibernät. Vi hjälper så väl enskilda privatpersoner som fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Allt från det lilla trådlösa hemmanätverket till de stora fibernäten i och mellan fastigheter.

Nordantenn AB
Gå upp